< a href="//userbar4ik.ucoz.ru/">Все для samp,Traiz
Меню сайту

Наша кнопка
Адміністрація нашого сайту буде Вам гречно вдячна, якщо ви розмістите нашу кнопку у Вас на сайті, або обміняєтеся нею з нами

(Інформація про обмін)

Все про футбол на football-art.ucoz.ua

Код кнопки:


Опитування
Як Вам наш дизайн?

Результат опитування Результати
Всі опитування нашого сайту Архів опитувань
Всього відповідей: 28

Рекомендуєм

Міні-Чат

Найактивніші
    messi10 (268)
    санек (218)
    Gerrard (18)
    Футболіст (15)
    Прохор (12)

Міні-Гра

Головна » 2009 » Вересень » 12 » Газон "Сантьяго Бернабеу" атакував невідомий вірус
Газон "Сантьяго Бернабеу" атакував невідомий вірус
13:05
За інформацією іспанського спортивного видання AS, "Реалу" знов доведеться змінити газон на полі "Сантьяго Бернабеу". Причиною неполадок став виявлений недавно вірус, через який деякі зони газону набухали і піднімалися, що неприйнятно для проведення матчів. Сьогодні на мадридській арені почнуться поспішні роботи зі зміни трав'яного покриття.

Головне завдання, що стоїть перед працівниками стадіону, - встигнути завершити всі приготування до 20 вересня. Цього дня Королівський клуб проводить домашній матч з суперниками з "Хереса". У цю суботу підопічні Мануеля Пеллегріні зустрінуться з "Еспаньолом" в Барселоні, а вже у вівторок дебютують в розіграші Ліги Чемпіонів в гостьовому матчі з швейцарським "Цюріхом".

Нагадаємо, що в лютому керівництво "Реала" прийняло рішення запросити в клуб Пола Бургесса, колишнього садівника "Арсеналу". Першим же рішенням новоспеченого працівника клубу стала повна заміна газону, що почалася не так давно, - 25 червня. Для здійснення цього задуму із Словаччини було виписано 800 квадратних метрів покриття. Безпосередньо зміною покриття на "Бернабеу" займалася компанія Rasen, за плечима якої робота з такими стадіонами, як міланський "Джузеппе Меацца" і віденський "Ернст-Хаппель-Штадіон", на якому, до речі, збірна Іспанія завоювала золото європейської першості.

Проблеми з газоном виявилися під час розіграшу PeaceCup, що проходив частково на "Сантьяго Бернабеу". Під час двох проведених на мадридській арені зустрічей стало очевидне, що газон починає підводитися. Зараз перед працівниками стадіону стоїть подвійне завдання: по-перше, потрібно встигнути підготувати газон до майбутнього матчу з "Хересом" в рамках національної першості, а, по-друге, підвести арену до фіналу Ліги Чемпіонів (22 травня) в оптимальних кондиціях.

Переглядів: 664 | Додав: messi10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Мова сайту


Форма входу
Привіт, Гість

Гість, ми раді Вас бачити. Будь ласка, зареєструйтесь або авторизуйтесь на нашому сайті
Пароль

Вип. таблиця


Наша команда
Тут буде команда нашого сайту
Набір в Адміністрацію Сайту


Статистика

В мережі всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були :


Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter

free counters


Football-Art.Ucoz.Ua © 2024