< a href="//userbar4ik.ucoz.ru/">Все для samp,Traiz
Меню сайту

Наша кнопка
Адміністрація нашого сайту буде Вам гречно вдячна, якщо ви розмістите нашу кнопку у Вас на сайті, або обміняєтеся нею з нами

(Інформація про обмін)

Все про футбол на football-art.ucoz.ua

Код кнопки:


Опитування
Яким браузером ви користуєтесь?

Результат опитування Результати
Всі опитування нашого сайту Архів опитувань
Всього відповідей: 53

Рекомендуєм

Міні-Чат

Найактивніші
    messi10 (268)
    санек (218)
    Gerrard (18)
    Футболіст (15)
    Прохор (12)

Міні-Гра

Головна » 2009 » Серпень » 9 » Суперкубок Англії: "Челсі" чи "Манчестер Юнайтед"
Суперкубок Англії: "Челсі" чи "Манчестер Юнайтед"
16:17
Сьогодні в Англії стартує новий сезон з традиційного матчу за Суперкубок країни, який має назву Комюніті Шилд. Кому ж дістанеться перший трофей: володарю кубка Англії "Челсі", чи минулорічному чемпіону МЮ?

У стані сьогоднішніх суперників в міжсезоння відбулись суттєві зміни. Клуб з Лондона очолив італійський спеціаліст Карло Анчелотті. Натомість "Манчестер Юнайтед" втратив свого лідера Кріштіану Роналду, який перейшов у мадридський "Реал". Саме "Челсі" та "Манчестер Юнайтед" вважають основними претендентами на чьогорічне чемпіонство в Прем’єр-Лізі, тому сьогоднішнє протистояння частково продемонструє у кого більше шансів підтвердити прогнози і наскільки зміни у командах вплинули на їхню гру.

Обидва клуби готувались до сезону 2009/2010 на різних континентах. "Челсі" відвідав Південну Америку, а "Манчестер Юнайтед" гостював у Азії. Загалом у міжсезоння підопічні Карло Анчелотті провели 5 поєдинків і лише одного разу не змогли перемогти, зігравши внічию з "Редінгом". Що стосується МЮ то з семи матчів команда також лише в одному зазнала поразки, у серії одинадцятиметрових від "Баварії".

Останній матч між МЮ та "Челсі" відбувався на "Олд Траффорді". Підопічні Алекса Фергюсона не залишили тоді жодних шансів "синім", перемігши їх з рахунком 3:0. Однак, що стосується Суперкубка Англії, то обидві команди уже розігрували між собою цей трофей тричі. У 1997 та 2007 роках він діставався підопічним Сера Алекса, а у 2000 році гору взяв "Челсі”.

"Манчестер Юнайтед" є рекордсменом Англії за кількістю здобутих Суперкубків країни – 13, в той час як у "синіх" їх лише три. До речі саме МЮ є чинним володарем цього трофею.

"Ми добре підготувались у міжсезоння, не було травм, важко працювали і думаю, що ми готові розпочати сезон. Матч з МЮ може бути не простим, але нас це не хвилює. Я щасливий, що матч відбудеться на легендарному "Уемблі", адже я ніколи там не був. Для нас це буде важливий поєдинок і нам простистоятиме хороша команда. "Челсі" прагне здобути Комюніті Шилд і мої гравці зроблять усе заради цього", сказав Карло Анчелотті.

"Завжди легше розпочинати сезон із здобуття трофею. Для нас важливо, що ми граємо саме з МЮ, продемонструємо на що ми здатні”, підкреслив Дідьє Дрогба.

"Манчестер придбав лише декілька гравців, оскільки Фергюсон задоволений з тих футболістів, які є у його розпорядженні. В МЮ чудовий склад, але мають також достатньо грошей, аби придбати будь-кого. Цікаво подивитись на гру суперника без Кріштіану Роналду, але не забуваймо і про Оуена, який у хорошій формі і уже почав забивати”, додав Петр Чех.

"Раніше я трактував Суперкубок Англії, як перевірку футболістів перед сезоном. Однак цього року все по іншому. Усі гравці перебувають у хорошій формі і кожен з них повинен добре зіграти. Коли ти граєш з "Челсі", то завжди прагнеш перемогти, тому цього разу буде так само”, сказав Алекс Фергюсон.

"Після двотижневого азійського турне ми почуваємось чудово і продемонструємо свою форму у грі з "Челсі". Матч не буде легким, адже лондонці також мріють про Суперкубок. Сподіваюсь, що трофей дістанеться МЮ і це буде чудово”, підкреслив Ріо Фердінанд.

9.08.2009р. Суперкубок Англії. Лондон. Уемблі. Початок о 17.00


Склади команд:

"Челсі": Чех, Іларіо, Турнбул, Белетті, Алекс, Террі, Карвальйо, Мансьєн, Есьєн, Босінгва, Е. Коул, Баллак, Старідж, Мікел, Деку, Лампард, Анелька, Дрогба, Шевченко, Пісарро, Малуда.

"Манчестер Юнайтед": Фостер, Кущак, О’Ши, Фердінанд, Евра, Валенсія, Флетчер, Каррік,
Скоулс, Нані, Гіггс, Руні, Оуен, Бербатов, Македа, Тошич, Фабіо, Клеверлє, Де Літ.

Арбітр: Кріс Фой.

Переглядів: 678 | Додав: messi10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Мова сайту


Форма входу
Привіт, Гість

Гість, ми раді Вас бачити. Будь ласка, зареєструйтесь або авторизуйтесь на нашому сайті
Пароль

Вип. таблиця


Наша команда
Тут буде команда нашого сайту
Набір в Адміністрацію Сайту


Статистика

В мережі всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були :


Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter

free counters


Football-Art.Ucoz.Ua © 2024